Jessica Björkman

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är jessicabild.jpg

Mitt namn är Jessica Björkman och jag driver företaget Studio Central.

Behandlingar Jessica utför: Volymfransar, singelfransar, makeup, spraytan, lash lift, färgning av bryn/fransar, vaxning.

Utbildar även i lashlift, färgning bryn inkl plock och vaxning

I september 2013 fick jag idén om att börja plugga till Makeup Artist. Tyckte det verkade jätte roligt att kunna sminka både sig själv och andra.

Tanken drog mig vidare och jag åkte ner till Stockholm och besökte skolan Makeup Studion. På tåget på vägen hem bestämde jag mig – jag skulle gå på denna skola! Så 14 april 2014 började jag. Visste att jag hade 3 tuffa månader framför mig med hårt pluggande och pendlade varje dag mellan Gävle- Sthlm, Sthlm- Gävle. Men tiden gick fort och det var så himla roligt, så man bara längtade tills man skulle ta tåget 06.16 varje morgon för att få åka ner och lära sig nya saker. Vi fick verkligen lära oss allt, alla årtal inom sminkning, hårt ljus, mjukt ljus, dragqueen, kabaré sminkning och halloween osv, hur mycket som helst. Fransförlängning ingick också i kursen vilket var ett stort plus tyckte jag som ville hålla på med det också.

4e Juli kom, och jag var utbildad både Makeup Artist och fransstylist. Som jag hade slitit och kämpat med tanke på att när jag började, så var jag helt grön. Jag visste inte ens vad en fransmarkering var, jag visste knappt nånting om smink. Så många i klassen frågade mig ”hur kom du på tanken att gå detta” och svaret är fortfarande, att jag faktiskt inte vet. Jag tyckte det verkade kul att göra någonting annorlunda, för sätta mig i skolbänken igen är ingenting jag kände att jag kunde göra. Och jag är otroligt glad att jag gick denna utbildning, då jag lärt mig massor inom smink, utvecklats mer som person och får jobba med människor vilket jag tycker om.

Så till dig som funderar på att läsa till Makeup Artist så rekommenderar jag varmt denna skola. Lärarna är tuffa och hårda men fruktansvärt bra. De hjälper dig att förbereda dig inför en tuff karriär, för det är vad det innebär att vara MUA, då konkurrensen är väldigt hård. Mitt mål i framtiden är att gå ut och frilansa mycket som Makeup Artist. Men just nu vill jag satsa på att bygga upp min egna kundkrets här hemma i Gävle.

I augusti 2014 bestämde jag mig för att gå fler kurser för att utöka mitt utbud. Så jag anmälde mig till vaxning, hårförlängning och färgning av ögonbryn och ögonfransar. Så jag gick dessa kurser på 3 dagar här hemma i Gävle på en skola som är här ibland och håller kurser.

Men redan innan jag gick ut min utbildning som Makeup Artist hade jag bestämt mig för att jag skulle åka tillbaka till skolan för ytterligare en utbildning, nämligen spraytanning, Så i september 2014 åkte jag ner till Makeup Studion igen för att gå denna kurs på några timmar. När vi var färdiga för dagen fick jag mina saker som ingick i utbildningen, jag fick mitt diplom och satte mig nöjd och glad på tåget till Gävle igen.

Åren har gått och nu året 2020 har jag dragit igång och börjat utbilda i lash lift, färgning ögonbryn inkl vaxning & plock och inom kort kommer jag även börja utbilda i fransar.

Har ni några fler frågor angående vad som helst, är det bara att höra av er.

Och med denna text hälsar jag dig varmt välkommen att boka en tid hos mig!

Ellen Ottnargård

Mitt namn är Ellen Ottnargård och driver sedan 2014 företaget Ellens kropp & själ.
Jag är utbildad spa / hudterapeut sedan 2013 samt diplomerad massör 2019. Jag gick en gymnasieutbildning med inriktning hud & spa.

Jag har haft mitt företag som hobby på sidan om mina andra 4-6 olika jobb -de flesta på spa / salong runtom i Sandviken samt kryssningsfartyg. Jag utvecklade mitt företag i Februari 2019 efter att jag fick lilla Neo i januari 2018.
Det främsta jag vill uppnå i mitt yrke är att få hjälpa människor. Allt från oönskad hårväxt till en djupgående massage på spända muskler eller en acne-hud.
Jag erbjuder följande behandlingar i olika former:
Massage, vaxning, färgning fransar & bryn inkl formning (vax), ansiktsbehandling, spraytan, manikyr permanent lack, pedikyr,
vit choklad kroppspeeling & inpackning.
Kommande behandlingar till hösten:
3D-ögonbryn
Gele-naglar.
Har du några funderingar, vill boka tid eller köpa presentkort är du varmt välkommen att boka tid eller smsa/ringa 073 036 89 02.

Olivia Molén

Jag som driver Olivia Jasmine Beauty heter Olivia Molén och är legitimerad sjuksköterska sedan sommaren 2017. Sedan hösten 2018 är jag även utbildad och certifierad inom estetiska injektioner, det vill säga fillers och botox. Jag går även nya kurser och vidareutbildningar fortlöpande för att utvecklas och hålla mig uppdaterad inom de senaste trenderna och teknikerna.
Utöver mitt arbete med estetiska injektioner jobbar jag även heltid på Gävle Sjukhus som sjuksköterska på njur- och hematologiavdelningen.
För att se vilka behandlingar jag erbjuder samt boka tid hos mig går du in på Bokadirekt – http://oliviajasminebeauty.bokadirekt.se.
Där har du även möjlighet att välja att betala din behandling med Klarna.